CHESTIONAR DE EVALUARE privind satisfacţia contribuabilului

Stimaţi contribuabili,
deoarece ne dorim îmbunătăţirea continuă a serviciilor oferite, vă rugăm să evaluaţi calitatea serviciilor furnizate de instituţia noastră prin completarea chestionarului de mai jos. Chestionarul se va completa prin bifarea unei căsuţe de la 1 (gradul cel mai scăzut) la 5 (gradul cel mai ridicat). Întrebările marcate cu * sunt obligatorii.


*

Departamentul evaluat*

1.Cum apreciaţi calitatea serviciilor furnizate de instituţia noastră?*

2.Cum apreciaţi termenele de soluţionare a serviciilor furnizate de instituţia noastră?*

3.Cum apreciaţi timpul de asteptare până la preluarea solicitării dvs. de către personalul instituţiei?*

4.Cum apreciaţi modul de comunicare al personalului instituţiei cu care aţi interacţionat?*

5.Ce aspecte de imbunătăţit consideraţi că ar trebui implementate în instituţia noastră pentru a fi extrem de mulţumit de serviciile oferite?*

6.Aţi utilizat până în prezent vreun serviciu oferit de instituţia noastră prin intermediul "Platforma Digitală"?*

7.Dacă "DA" vă rugăm să selectaţi serviciul utilizat:*

8.Cum evaluaţi modalitatea de plată online prin intermediul aplicaţiei "Platforma Digitală" a instituţiei noastre?În vederea furnizării unui răspuns, cu privire la situaţia semnalată, vă rugăm să ne oferiţi datele dumneavoastră de contact:Completaţi câmpul nume până dispare acest mesaj!
Completaţi câmpul telefon până dispare acest mesaj!
Completaţi corect câmpul e-mail!Nu puteţi trimite cererea cât timp nu aţi completat toate câmpurile obligatorii!

Direcţia Venituri Buget Local are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele cu caracter personal furnizate de persoanele care vor fi înregistrate în sistemul electronic de plăţi. Scopul colectării datelor este înregistrarea utilizatorului în sistem şi prelucrarea automată a cererilor lui. Refuzul de a furniza datele solicitate determină imposibilitatea utilizării sistemului. Persoana ale cărei date cu caracter personal sunt furnizate beneficiază de dreptul de a fi informată, dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supusă unei decizii individuale şi dreptul de a se adresa justiţiei. Totodată, persoana are dreptul de a se opune prelucrării datelor cu caracter personal care o privesc şi să solicite ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi se poate trimite o solicitare la adresa .